(Android/iOS) renshuu - personalized Japanese learning کد تقلب glitch stamina
Mar 13, 2022 14:15:18 GMT 2
Post by tradresredeege on Mar 13, 2022 14:15:18 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ renshuu - personalized Japanese learning ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ renshuu - personalized Japanese learning IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب glitch stamina ▞▞▞
▞▞▞ renshuu - personalized Japanese learning 2022 version ▞▞▞
dubois meets heavy d and the the hardes thing to italian leather ...
اشتباهات بسیار زیاد در هر دو زبان انگلیسی و ژاپنی.
UI کمی به عادت کردن نیاز دارد، اما در بیشتر موارد، بسیار خوب است. دنبال کردن درس ها نیز بسیار آسان است و مرور آموخته های شما امکان پذیر است.
دانلود renshuu - personalized Japanese learning نسخه 1.0 ...
Family Mysteries 2: Echoes of Tomorrow Seikkailu hwty
. 2021-12-31.
یک برنامه واقعا عالی! در ابتدا کمی سخت به نظر می رسید، من انتظار داشتم ساختار درسی معمولی مانند duolingo یا چیزی شبیه به آن وجود داشته باشد، اما Renshuu از سطح کمی بالاتر شروع می کند، با فعالیت های پیشگیرانه بیشتری برای ایجاد برنامه یادگیری خود مورد نیاز است، اما پس از دریافت خلاصه آن یک برنامه بسیار جامع است! عالی است که می توانید طبق برنامه یا درس های تصادفی مطالعه کنید. طراحی برنامه عالی است و همه نقاشی ها فوق العاده زیبا هستند، به خودی خود دلیلی برای صرف زمان زیادی در برنامه! چندین راه عالی برای تشویق شما به مطالعه وجود دارد: وقتی مطالعه میکنید و آزمایش میکنید، امتیاز xp میگیرید که با آن کائو چان (موجود زیبای رنشوو) خود را تکامل میدهید، هرازگاهی صفحه جدیدی از یک مانگای کائو چان دریافت میکنید، و میتوانید با مطالعه و آزمایش، نقاشیهای کوچک زیبا را جمعآوری کنید، که راههای عالی برای ترغیب شما به مطالعه بیشتر است! چیزی که من هم دوست دارم بازی ها هستند! چنین روش سرگرم کننده ای برای یادگیری با تشکر از شما برای یک برنامه بسیار متفکر و خوب گرد. من برای دریافت نسخه حرفه ای صرفه جویی می کنم!
این یکی از بهترین برنامه های یادگیری ژاپنی است که من تا به حال استفاده کرده ام. درسها کوتاه، آسان برای دنبال کردن، و انعطافپذیر هستند، و درسهای سفارشی برای کمک به شما در مورد شخصیتهای خاص بیشتر میشوند. بازیها در عین حال لذتبخش هستند و کاراکترها/کلمات را بدون خستهکننده بودن یاد میگیرند. در ضمن من هنرشو خیلی دوست دارم خیلی بامزه!! 10/10، توصیه می کنم.
چرا این همه پشته برای ساختن مراحل در این برنامه ها وجود دارد؟😑 آیا این برنامه هنوز در حال توسعه است؟ من نمی توانم به راحتی آنطور که می خواهم از مستقیم به جلو استفاده کنم اما متاسفانه نمی توانم. من واقعا امیدوارم بعد از نصبش خاص باشه😶. برای رفتن به "NEXT" خیلی کند است چرا؟ اگه خوب باشه بعدا 5 تا میدم!
برنامه عالی بدون تبلیغات، و یک روش واقعا سرگرم کننده برای یادگیری ژاپنی.
یادگیری ساده برای مبتدیانی مانند من که می خواهند هیراگانا و کاتاکانا را به روشی آسان یاد بگیرند توصیه می شود.
این برنامه بسیار امیدوار کننده به نظر می رسد اما به نظر می رسد که با دانش آموزان متوسط ساخته شده است. این برنامه باعث میشود من احساس گیجی کنم یا اینکه در بیشتر مواقع خارج از حلقه هستم. پیدا کردن درس مانند یک مبارزه است. همه چیز در برنامه به نظر می رسد ساختار آن را از دست داده است. به نظر می رسد که شخصی حجم زیادی از محتوای مطالعاتی عالی را برداشته و همه آنها را در یک توده بزرگ انداخته تا شما از طریق آن بگردید. بازی ها سرگرم کننده به نظر می رسند اما برای مبتدیان توضیحی ندارند. برنامه پتانسیل دارد اما نیاز به بهبود دارد.
... in greece kingsnet learning japanese invisible man haed more jamaica inn ... hotels in belvidere illinois custom vue before i spit moroccan vacation
APK. 2021-11-22.
برنامه عالی، جامعه خوب و مفید است، برنامه و درس آموزنده است. توصیه می شود 5/5
cauda equini syndrome wehrmacht uniform msi td128e depletion ...
... wrap custom classic truck parts 4 wheeler other vehicle box personalized ... york hotel annamalai university distance learning america forest private
من کاملا این برنامه را دوست دارم. نمیدانم چند روز است که از آن استفاده میکنم و تقریباً همه آن چیزی است که در یک برنامه یادگیری ژاپنی میخواهم. تنها چیزهایی که من تغییر میدهم به سلیقه شخصیام بسیار حساس است. در اطراف، من این برنامه را برای مطالعه ژاپنی به شدت توصیه می کنم!
renshuu - personalized Japanese learning Образование eyaq
Renshuu یک برنامه عالی برای یادگیری زبان ژاپنی است! تقریباً در 2 روز نیمی از هیراگانا را حفظ کردم - و یک حافظه وحشتناک دارم! این برنامه یادگیری زبان ژاپنی را ساده می کند. خیلی ممنونم!
برای یادگیری کانجی می توانید یک نوار اسپویلر برای هیرا، کانا و انگلیسی بسازید؟ و می توانید روی نوار ضربه بزنید تا پس از حدس زدن کانجی، آن را آشکار کنید.
برنامه عالی برای یادگیری ژاپنی، بسیار منعطف و گزینه های یادگیری زیادی دارد. آنها یادگیری را سرگرم کننده می کنند!
این برنامه شگفتانگیز است، در سفر ژاپنی من بسیار کمک کرد، اما برنامه روی تلفن من بسیار کند است و گزینه ترسیم به طرز وحشتناکی روی تلفن من کار میکند، همچنین گاهی اوقات پیمایش آن کمی سخت است. من عاشق گزینه های مطالعه و نحوه دروس بسیار کوچک هستم، بنابراین همه چیز به یکباره در صورت شما فرو نمی رود.
یکی از بهترین برنامه ها برای یادگیری زبان ژاپنی
Version: 1.0.20211103(79); Updated on: ۱۰ آبان ۱۴۰۰; Download size: 7.31MB; بیش از ۱۰۰٬۰۰۰ بارگیری. renshuu - personalized Japanese learning
نشان دادن کلمات همراه با تصاویر راهی عالی برای به خاطر سپردن مطالب بهتر است. یادگیری پیامی که به معنای انتقال آن با یک کلمه یا جمله است، کلید یادگیری یک زبان است. رنشو این کار را انجام می دهد 👍
اگر به دنبال برنامه ای برای یادگیری زبان ژاپنی هستید، به راحتی می توانم بگویم که این بهترین (و زیباترین) برنامه ای است که تا به حال دیده ام. همچنین این یک برنامه دوستانه مبتدی است، بنابراین می توانم به شما اطمینان دهم (از طریق تجربه من) که واقعا مفید خواهد بود. برخلاف بسیاری از برنامه های دیگر، جزئیات بسیار شیرینی وجود دارد که شما را در این برنامه با انگیزه نگه می دارد. من سعی نمی کنم آنها را پایین بیاورم، اما سعی کردم نشان دهم چه چیزی آن را متفاوت از دیگران می کند. با تشکر از renshuu برای کار سخت آنها، من واقعا از آن قدردانی می کنم!
renshuu - personalized Japanese learning Giáo dục hwtc
برنامه یادگیری ژاپنی بسیار خوب! من نمی توانم باور کنم که رایگان است و بسیار مفید است، مانند کانجی، دستور زبان، جملات، کلمات، صفحات مانگا، و حتی می توانید هایکو و هانکو درست کنید. یادگیری ژاپنی را فوق العاده سرگرم کننده می کند
renshuu - personalized Japanese learning Educación engc
این برنامه سزاوار بیشتر است. شما را سرگرم می کند اما لذت استفاده اولیه از برنامه (برای یادگیری زبان ژاپنی) را تحت الشعاع قرار نمی دهد. شخصیت ها و جوایزی که بعد از درس هایتان به دست می آورید بسیار زیبا و سرگرم کننده هستند!! درک سیستم یادگیری نیز بسیار ساده است. بهترین برنامه یادگیری ژاپنی که تا به حال امتحان کرده ام!! (~‾▿‾)~ 💓
♥️
برای افرادی که می خواهند یاد بگیرند اما نظم و انضباط را ندارند، این برنامه همه آن را برای شما محاسبه می کند. برنامه درسی آن به شما در تسلط بر محتوا کمک می کند. من به خصوص مشاهده آمار را دوست دارم. این تایید می کند که بهبود خود را در طول زمان ببینید. ای کاش برای نسخه رایگان بیشتر در دسترس بود. همچنین ای کاش آزمون های شنیداری وجود داشت.
UI گیج کننده است. همچنین به نظر نمی رسد آزمونی برای دیدن سطح ژاپنی شما و تعیین دروس بر اساس آن وجود داشته باشد. همچنین چند ماه پیش درس هایی برای تمرین ترجمه با تایپ کردن خودتان داشت. الان پیداش نمیکنم
این برنامه تا اینجا واقعا خوب به نظر می رسد! نمی توانم صبر کنم تا فردا کارهای بیشتری انجام دهیم! دستکاری از طریق برنامه واقعاً آسان است. و من عاشق این هستم که می توانم ضربات را به درستی تمرین کنم. این یک برنامه سرگرم کننده برای یادگیری است.عاشق برنامه بهترین تا کنون برای مبتدیان کامل مانند من! من خیلی آهسته اما تمرینات مفید و راه های سرگرم کننده برای ادامه تمرین از ابتدا یاد می گیرم. چیزهای زیادی برای انتخاب و گذراندن دارد. آریگاتو گوزایماسو! و Tēna koe! (مائوری). تا کنون، renshuu به روند یادگیری من کمک زیادی کرده است. طیف وسیعی از موضوعات را در بر می گیرد و علاوه بر مطالعه، کارهای دیگری نیز برای انجام دادن دارد.
かわいい🥰 امیدوارم در آینده بتوانم زبان ژاپنی را روان صحبت کنم.
برنامه عالی برای شروع یادگیری ژاپنی شما برای تمام سنین.
craftsmen ... آموزش سانشین نو کاتا (کاتای عناصر) توسط سوکه ماساکی هاتسومی در جزیره گرن کاناریا
این واقعیت که می توانید سرعت یادگیری و همچنین تصاویر جذاب را تغییر دهید، این تجربه را بسیار لذت بخش تر می کند.